Trije dneva do pričetka »Moskovskega dne poklicnega svetovanja in kariere«

Natanko čez tri dni, 19. oktobra, bo v ruski prestolnici potekal že davno tradicionalni Dan poklicnega svetovanja in kariere. Obsežni izobraževalni dogodek letno na svojem razstavišču zbere cca. 20 tisoč ljudi, za katere je pomembna tema poklicne samoodločbe. Domače in tuje izobraževalne ustanove, izobraževalne agencije, profesionalni psihologi in HR strokovnjaki pomagajo prosilcem, da naredijo najboljšo izbiro programa in kraja študija, ter usmerijo svojo prihodnjo kariero.

»Moskovskega dne poklicnega svetovanja in kariere« se, kot vedno, udeležuje tudi ekipa 2ТМ! Nikar ne pozabite obiskati našo stojnico – tam pa boste prejeli veliko dragocenih informacij o izobraževanju v Sloveniji. In morda bo dejstvo, da je danes postati študent evropske univerze oz. visoke šole preprosto (praviloma ni sprejemnih izpitov), finančno cenovno dostopno (primerljivo s cenami za študij v vaši domovini) in v marsičem dobičkonosno (študentske ugodnosti, popusti, dovoljenje za bivanje in še veliko več), za vas odkritje. In s podporo izkušenih sodelavcev v naši osebi bo postopek sprejema za vas postal čim bolj udoben.

O vsem tem, le podrobneje in z odgovori na vsa vaša vprašanja vam bomo povedali, ko se boste srečali na »Moskovskem dnevu poklicnega svetovanja in kariere«!

Čakamo vas: 19. oktobra 2019, 11.00 – 18.00, VDNH, paviljon št. 57, paviljon zgodovinskega parka «Rusija – moja zgodovina».