Univerza v Ljubljani se bo udeležila sejma Informativa 2018

Univerza v Ljubljani se v prihodnjem tednu predstavlja na 10. jubilejni prireditvi Informativa 2018. Na največjem sejmu izobraževanja in poklicev sodeluje 26 članic Univerze v Ljubljani. V petek, 26. in v soboto, 27. januarja 2018, bodo na Gospodarskem razstavišču na voljo dijakom zaključnih letnikov ter sedanjim in nekdanjim študentom z informacijami o študijskih programih in obštudijskih dejavnostih Univerze v Ljubljani.

V univerzitetnem mestu Univerze v Ljubljani bodo predstavljali:

  1. študijske programe s področij humanistike, družboslovja, jezikoslovja, umetnosti, naravoslovja, tehnike in tehnologije,
  2. študijske in obštudijske dejavnosti posamezne fakultete/akademije,
  3. izzive, nagradne igre, teste in kvize,
  4. informacije in nasvete o prijavno-sprejemnem postopku, možnostih vključevanja v obštudijske dejavnosti in priložnostih študijske mobilnosti v tujini.

Članice bodo na svojih stojnicah predstavile široko izbiro študijskih programov, ki jih ponujajo, ter s tem prikazale obsežno paleto znanja, ki ga njihovi študenti lahko pridobijo ter si s tem povečajo zaposlitvene možnosti. Prav temu bo podrobneje namenjeno dogajanje v veliki predavalnici, kjer program organizirajo Karierni centri Univerze v Ljubljani. Omenjeni program bo dijake povezal s predstavniki univerze, delodajalcev, diplomantov in študentov.

Vir: uni-lj.si