Ви го честитаме празникот на пролетта и трудот!

Дружељубивиот тим на компанијата 2ТМ од се срце ви го честита празникот на пролетта и трудот!

Photo: @lhamoostudio

Ви посакуваме вашата работа да ве прави среќни и да ви обезбедува добра заработка, и при тоа да ви останува сила за празнување и за комуникација со блиските и пријателите.

Ви посакуваме добро здравје, благосостојба, високи професионални достигнувања, позитивна енергија и пролетно расположение.