Vljudno vabimo k udeležbi na sejmu »Izobraževanje in kariera«

Jesen je že tradicionalno čas aktivne udeležbe ekipe 2TM na različnih izobraževalnih prireditvah. Med velikimi prizorišči, kjer se bomo predstavili v prihodnjih mesecih, je tudi letni sejem »Izobraževanje in kariera« v Moskvi, ki bo potekal 9. in 10. novembra 2019.

Spomladi in jeseni v Moskvi in Sankt Petersburgu vsako leto ob podpori ustreznih ruskih ministrstev in oddelkov poteka obsežni izobraževalni sejem. Razstavljavci so ugledne domače in tuje izobraževalne ustanove in izobraževalne agencije. Dogodek je med več deset tisoč obiskovalci zelo lepo sprejet.

Na sejmu bomo obiskovalcem ponovno predstavili številne izobraževalne ustanove in vse prednosti izobraževanja v Sloveniji. Če se boste odločili za študij v tej slikoviti, varni, gospodarsko uspešni in kulturno sorodni državi, si boste zagotovili visoko kakovostno izobrazbo, znanje več jezikov, evropsko diplomo in možnosti uspešne zaposlitve tako doma kot v tujini (najprej pri najbližjih »sosedah« Slovenije – Avstriji in Italiji – pa tudi v Nemčiji).

Če želite izvedeti več o prednostih študija v Sloveniji, obiščite stojnico 2TM na sejmu »Izobraževanje in kariera«. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam pomagali pričeti graditi uspešno kariero!

Kraj dogodka: Moskva, Gostynyi dvor, ul. Iljinka, h. št. 4

Najbližje postaji metroja: «Kitaj-gorod», «Ploščad Revolucije»

Odpiralni čas za obiskovalce: sobota od 11:00 do 18:00, nedelja od 10:00 do 17:00.