Vstop na trg dela kar preko pametnega telefona

Dragi študentje, že razmišljate o vstopu na trg dela in vaši prvi zaposlitvi? Bi si radi delovne izkušnje na svojem strokovnem področju nabrali še preden dokončate študij?

Vabimo vas, da se med 22. in 26. januarjem 2020 udeležite online kariernega sejma in spoznate delodajalce, ki vam lahko ponudijo odlične pogoje za razvoj vaše karierne poti!

Obisk online kariernega sejma je enostaven in dostopen, saj se ga lahko brezplačno udeležite kjerkoli imate internetno povezavo, in z vseh naprav: računalnika, tablice ali mobilnega telefona. S kadroviki boste lahko klepetali povsem anonimno in se boste sami odločili, če in kdaj boste želeli razkriti svojo identiteto.

Optius online karierni sejem bo ponujal veliko kakovostnih delovnih mest v skoraj vseh panogah. Seznam delodajalcev je objavljen tukaj, zato se boste lahko vnaprej odločili, katera podjetja so za vas zanimiva in se boste na razgovor z njimi lahko dobro pripravili.

Na sejem se prijavite na povezavi sejem.optius.com, kjer si ustvarite profil in lahko dodate življenjepis.

Partnerji online kariernega sejma: Združenje delodajalcev Slovenije, Delo, Zavod za zaposlovanje RS, Gospodarska zbornica RS, združenje Manager, Center poslovne odličnosti na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, Rock Radio, BEST Ljubljana, Društvo v tujini izobraženih Slovencev, Ameriško-slovenski šolski sklad ASEF, Urad vlade za Slovence v zamejstvu in po svetu, Advantage Austria, spletna stran student.si.

Viri: student.si, optius.com