Zaposlitveni inkubator: pomoč študentom ob začetku kariere

Zaposlitveni inkubator vsako leto prinaša delavnice nadgrajevanja zaposlitvenih spretnosti in veščin za uspešen vstop na trg dela po zaključenem študiju, letos pa bo program delavnic obogaten še s podjetniškimi vsebinami. V prvem tednu se bodo lahko študenti Univerze v Ljubljani vključili v delavnice, ki jim bodo pomagale pri vstopu na trg dela, obenem pa jim vsebine lahko pridejo prav pri iskanju prakse ali študentskega dela ter v osebnem življenju. Z njimi se bodo bolje spoznali, raziskovali sodobni trg dela, izpopolnili svoj življenjepis in se pripravili na zmenek z delodajalcem. Naučili se bodo tudi okrepiti svoje komunikacijske veščine in se mrežiti.

Drugi teden bo posvečen podjetniškim temam, v okviru katerih boste izvedeli, kako uporabljati družbena omrežja za prodajo in komunikacijo, kako zaslužiti s hobijem ali idejo, kakšne so pravice iz študentskega dela, kaj mladim podjetnikom omogoča program Erasmus, na kakšen način si postaviti cilje in kako postati denar.

Zaposlitveni inkubator, namenjen študentom vseh fakultet in akademij UL, bo potekal od ponedeljka, 10. februarja, do četrtka, 20. februarja 2020, na različnih lokacijah fakultet UL.

Več o tem

Vir: efnet.si